Om Det Blå Forlag

Det Blå Forlag er startet i 2016 med det formål at sælge maritime kvalitetsbøger til overkommelige priser til alle der færdes på vandet, uanset størrelsen på fartøjet.

Forlaget er hjemmehørende i Svendborg, som har smukke farvande, dejlig havne, stærke maritime traditioner og flere maritime virksomheder og skoler.

Forlagets har nu udgivet to maritime fagbøger, men der er planlagt andre udgivelser i de kommende år.  Selvom forlaget er nyt, er personerne bag forlaget ikke uerfarne.

 

Forlagets stifter, Mette Hundahl, som er forfatter til ‘Vejret på vandet’, har skrevet flere maritime bøger og tekster, som er udkommet på andre forlag og hjemmesider, og hun har mange års erfaring med formidling og undervisning i nautiske emner på navigationsskolerne samt i sejlerskoler og sejlklubber.

Forlaget er bevidst om, at al sejlads foregår i den smukke natur, som det gælder om at bevare. Vi har en mission om at udgive bæredygtige bøger og medvirke til miljøbeskyttelse. Derfor er forlagets bøger trykt under kontrollerede forhold i Danmark og mærket med det nordiske miljømærke Svanen, som er det en garanti for, at miljøbelastningen er blevet vurderet i hvert led af produktionen.